Furt de 8000 de telefoane din compania Samsung

samsung

Nu de foarte mult tip, s-a aflat ca un angajat cu dezabilitati al companiei Samsung a reusit sa fure intr-o perioada de aproximativ 2 ani, un numar impresionat de 8474 de telefoane. Barbatul cu dezabilitati lucra intr-un sedial al companiei din Suwon aflat in Coreea de Sud, intr-un departament care fregventa foarte multe smartphone-uri proaspat aduse.

Datorita faptului ca el mergea intr-un scaun cu rotile, la iesirea din companie acesta nu era obligat sa treaca prin detectorul de metale exact ca ceilalti angajati. Astfel, prin aceasta metoda a reusit sa extraga device-uri in valoare de 711.000 de dolari si poate ca nici nu era prins daca nu face o greseala minora. Faptasul a furat si vandut smartphone-uri care nu se lansasera oficial si astfel acestea au fost descoperite in Vietnam. Dupa ce oficialii Samsung au facut cateva investigatii si pe baza inregistrarilor facute de camerele de luat vedere din compania unde lucra barbatul au aflat ce se intamplase cu telefoanele.

Mai tarziu, s-a aflat ca barbatul cu dezabilitati avea foarte multe datorii la jocurile de noroc, poate chiar si sume de 800.000 de dolari, iar cu aceasta actiune ilegala acesta isi achitase aproape intreaga suma.

Be the first to comment on "Furt de 8000 de telefoane din compania Samsung"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*