Lovitura fatala pentru Yahoo

Yahoo

In ultimul an peste 1 miliard de conturi Yahoo au fost compromise de catre hackeri. Conturile de Yahoo furate au fost ale persoanelor obisnuite care foloseau Yahoo. In ultimi cativa ani, sute de milioane de conturi, mai precis date de logare ale utilizatorilor au fost vandute pe piata neagra de catre hackeri rusi. Inca din anul 2013, hackerii au inceput sa compromita foarte multe conturi, insa pana in aceste momente nu s-a luat nici o masura, chiar daca datele noastre personale erau expuse.

In urma cu 3 ani hackerii au furat din conturile celor ce foloseau Yahoo informatii precum numele de utilizator, adresele de email, foarte multe numere de telefon, parolele conturilor respective, chiar si datele de nastere sau intrebarile si raspunsurile care asigura securizarea conturilor. In cazul in care Yahoo detecteaza vreo actiune in contul dumneavoastra o sa fiti informat printr-un mail care o sa va sugereze sa eliminati intrebarile de securitate si chiar sa va schimbati parola. Chiar daca contul dumneavoastra a fost expus unui risc de furt de catre un hacker necunoscut, daca ati schimbat parola la timp contul o sa fie dinou securizat si o sa fie exclus furtului.

Insa daca v-ati saturat de toate problemele care apar pe Yahoo sau in contul dumneavoastra exista o solutie pentru ca acestea sa dispara. Va puteti sterge contul de pe pagina Yahoo. Tot ce trebuie sa faceti este sa va logati in cont, scrieti ID-ul, parola si completati codul CAPTCHA si cautati sectiunea ”Terminating Your Yahoo Account”. Odata ce ati terminat acest proces, datele, parolele, ID-urile si datele din agenta o sa fie sterse si irecuperabile. Insa inainte sa faceti acest lucru asigurati-va ca o sa scapati de toate mail-urile pe care le aveti. Acesta este sigura solutie prezenta pana in acest moment pentru a scapa de problemele ce apar din cauza hackerilor.

Be the first to comment on "Lovitura fatala pentru Yahoo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*