Aplicatia Action Launcher 3 primeste actualizare

Action Launcher 3

Cel mai populat launcher din ziua de azi numica ca si Action Launcher 3 a primit de curand o mega actualizare. Este vorba despre eliminarea cifrei ”3” din numele sau si aduce foarte multe animatii din Android 0.

In changelog-ul aplicatiei Action se regaseste noul icon, suport Pixel Launcher pentru zona de All Apps, foldere similare si multe altele. Sunt prezente si functii Pixel Launcher oferite in mod gratuit (pana in momentul actualizarii erau gasite contra cost si doar pentru utilizatorii Plus).

Acum Launcher-ul suporta mult mai bine acele App Shortcuts din Pixel Launcher, asemanatoare meniurilor pop-up si 3D Touch din iOS App. De asemenea, a scazut si fregventa popup-urilor care recomandau trecerea la varianta premium, cea cu plata. Dupa cum stiti, acele App Shortcuts pot fi utilizate ca si combinatie cu Shutters/Covers si pot fi adaugate pe ecranul smartphone-ului vostru. Este prezenta si optiunea de redimensiuonare a icon-urilor smartsize, dar si a fonturilor de sistem custom care pot fi atasate in mod corespunzator.

Partea interesant este ca utilizatorii care au platit pentru aplicatia Action Launcher 2 si 3 pot sa isi primeasca banii inapoi, daca acestia vor contacta creatorii aplicatiei printr-un simplu mail.

Be the first to comment on "Aplicatia Action Launcher 3 primeste actualizare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*