Unde pot viziona filme online gratis pe internet ?! Project Free Tv sau 123Movies

Într-o piață aglomerată, Project Free TV si 123Movies au devenit cele mai populate site-uri de video streaming, câștigând popularitate cu zeci de milioane de fanii din întreaga lume. Dar, după mulți ani de serviciu loial, Project Free TV afișează acum doar un cuvânt pe pagina sa de pornire: La revedere, dar cu promisiunea lasata pe Twitter ca vor revenii.

BitTorrent rămâne cea mai utilizată metodă peer-to-peer de a obține conținut online video, în ultimii ani disponibilitatea latimii de bandă ieftine a oferit utilizatorilor opțiuni suplimentare, dar nu este singurul.

Strâns asociată cu site-uri precum YouTube, Project Free Tv, 123Movies, streaming-ul continutului video este acum una dintre cele mai populare moduri de vizualizare pe internet. Ca rezultat, zeci de site-uri mari de streaming au tot apărut pe internet, cu o proporție considerabilă dedicată conținutului protejat prin drepturi de autor din toata lumea.

Cu toate acestea, pentru a fi cu adevărat util, tot acest conținut trebuie să fie ușor de găsit și acolo unde au intrat site-uri precum Project Free TV (PFTV) sau 123Movies. Indexarea conținutului celui mai popular din toată lumea, a fost prezentarea materialelor TV și filmelor online într-un mod mult mai ușor cu o interfață moderna, cu seriale precum ar fi Game of Thrones și The Walking Dead la doar un clic distanță.

Ca urmare a atenției sale la detalii, la baza de date cuprinzătoare și la o urmărire loială, PFTV a devenit unul dintre cele mai populare site-uri de acest gen. Popularitatea sa a atras atenția deținătorilor drepturilor de autor, iar Hollywoodul a blocat site-ul în Marea Britanie în noiembrie 2013, dar acestia tot au reusit sa revina pe piata foarte usor cu diferite clone ale site-ului.

Seara trecută totuși sa terminat. În locul paginii familiare galbene, portocalii și violet, echipa celor de la “Project free tv” au aifisat pe site-ul lor oficial mesajul: “La revedere”, iar foarte multi fani au migrat catre noul si modern site 123MoviesHUB

Deoarece Project Free TV a devenit cel mai urmarit loc al milioanelor de fani ai televiziunii, utilizatorii site-ului au reacționat rapid, cu zeci de  Twitter-uri pentru a-și exprima dezamăgirea in legatura cu decizia luata de a inchide temporat site-ul.

“Ceea ce mi-a plăcut la site-ul celor de la Project Free TV a fost caracteristica agregantă a listei zilnice a episoadelor emisiunilor sau serialelor TV (Click aici – Episoade Zilnice) pe care le puteam viziona absolut gratis pe internet cu doar 1 singur click si fara un cont de utilizator necesar.”, explică fostul utilizator. projectfreetv logo old

“Deși nu era o reprezentare completă de departe, a avut cele mai multe seriale online si filme care mă interesează și mi-au prezentat multe spectacole excelente britanice și australiene, pe care nu le știam, precum și o mulțime de emisiuni noi din SUA. ”

În timp ce majoritatea oamenilor se bucura de site-ul prin intermediul prezenței sale pe Internet, Project Free TV a fost, de asemenea, un succes masiv cu utilizatorii Kodi / XBMC. Datorită unui plugin de la o terță parte de la TV Addons, biblioteca PFTV si 123Movies ar putea fi savurată din cadrul software-ului. În prezent, foarte multi utilizatorii întâmpină erori preferand varianta v.2 a site-ului recenet redeshis in 2017.

Stiu ca există mult mai multe site-uri care oferă servicii similare și sunt ferm convins că utilizatorii care au fost suporteri dedicați website-ului Project Free TV sau 123 Movies, vor reveni si vor savura din nou serialele perferate pe noile interfete 2.0 ale site-urilor.

123 movies

Utilizatorii care caută PFTV folosind motorul de cautare Google vor găsi deja o mulțime de site-uri care utilizează numele TV Project Free, dar majoritatea sunt clone cu funcționalitate redusă, asa ca aveti grija unde intrati.

Be the first to comment on "Unde pot viziona filme online gratis pe internet ?! Project Free Tv sau 123Movies"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*