Pantone a anunțat culoarea anului 2018

Iubesc să găsesc palete de culori care pot da viață evenimentului tău și tocmai bine, Panteone a anunțat în sfârșit nuanța anului 2018, ultra-violet.
Uimește-ți invitații cu schema ta de culori și trimite-le o invitație ultra-violet intens. Nu conteaza daca preferi să fii subtilă alegând doar fontul caligrafiei sau alegi să colorezi chiar toată scrisoarea. Cu siguranță vei ieși în evidență.

Majoritatea mireselor nu sunt atât de îndrăznețe încât să poarte o rochie lila sau mov, așa că poți trișa și să îți alegi perechea de pantofi.
Pentru un buchet care iese în evidență această culoare asigură niște opțiuni uimitoare. De la trandafiri la dalii sau chiar orhidee ultra violet care sunt fără doar și poate una din slăbiciunile mele, poți forma un buchet inedit, numai bun de fotografiat.

Cum ar fi un cadru filmat cu drona de un cameraman profesionist cu drumul spre altar, dar renunți la clasicul covor roșu si alegi unul mov?
Sau pozele cu persoana iubită nu ar mai ieși la fel dacă nu v-ați asorta. După ce ai ales atâtea detalii și toată nunta a fost pusă la punct, chiar ar fi un adevarat dezastru, din punctul de vedere al unu fotograf de nunta, o tematică ultra-violet, iar mirele să aibă, de exemplu, cravată roșie.

De la șervețelele pentru tacâmuri, florile pentru prezidiu până la rochiile domnișoarelor de onoare și papioanele cavalerilor, fiecare mic amănunt face diferența și sunt sigur că un cameraman profesionist ar putea cu ușurință să le surprindă. Desigur munca ta trebuie apreciată și nu putem s-o lăsăm nefotografiată.
Te aștept cu drag la o cafea, alături de un cameraman profesionist în București, să stabilim nunta ta cu accente ultra-violet.

Be the first to comment on "Pantone a anunțat culoarea anului 2018"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*